Често задавани въпроси (FAQ)

?
КАК СЕ ИЗПОЛЗВА?

Squatty Potty се позиционира удобно под тоалетната. Просто седнете, придърпайте напред тоалетното столче Squatty Potty и поставете удобно краката си отгоре. След това се наведете леко напред, за да позиционирате тялото си в естествена клекнала позиция.

?
КАК ДА ПОЛУЧИМ НАЙ-ДОБРИТЕ РЕЗУЛТАТИ?

Вдигнете краката си и се отпуснете! В естествено клекнало положение, гравитацията ще си свърши работата. Всичко което трябва да направите е да застанете в правилната позиция и да оставите природата да си свърши работата.

?
СТАВА ЛИ ЗА МОЯТА ТОАЛЕТНА?
Да! Squatty Potty е подходящ за всяка стандартна тоалетна.
?
КОЛКО ЧЕСТО МОГА ДА ИЗПОЛЗВАМ МОЕТО SQUATTY POTTY?
Squatty Potty трябва да се използва всеки път когато ходите до тоалетна; дори когато ходите по малка нужда (не забравяйте ползите за тазовото дъно!)
?
КАКВО ДА ОЧАКВАМ?
Като всяко ново нещо, използването на Squatty Potty може да Ви се стори странно и малко неестествено отначало, но бързо ще се адаптирате към него и скоро дори ще се чувствате неестествено без него. Въпреки, че при повечето хора резултатите са незабавни, може все пак да отнеме до седмица да се отпуснете и приспособите към новата позиция.  
?
ЛЕСНО ЛИ СЕ ПОЧИСТВА?
Абсолютно, просто почиствайте и дезинфекцирайте Squatty Potty с помощта на любимия Ви почистващ препарат.
?
МОГА ЛИ ДА ВЪРНА СВОЕТО SQUATTY POTTY?
ДА! Ние гарантираме, че Squatty Potty работи! Въпреки това, ако не сте напълно доволни от Вашето тоалетно столче, може да върнете продукта в срок от 14 дни. Моля, свържете се с нас на телефон: +359 889 618 884 или ни пишете на нашият имейл: office@squatty-potty.bg, за да Ви обясним как и къде да върнете Вашето столче, и да получите парите си обратно.
Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас