Често задавани въпроси (FAQ)

 

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА?

Squatty Potty се позиционира удобно под тоалетната. Просто седнете, придърпайте напред тоалетното столче Squatty Potty и поставете удобно краката си отгоре. След това се наведете леко напред, за да позиционирате тялото си в естествена клекнала позиция.


 

КАК ДА ПОЛУЧИМ НАЙ-ДОБРИТЕ РЕЗУЛТАТИ?

Вдигнете краката си и се отпуснете! В естествено клекнало положение, гравитацията ще си свърши работата. Всичко което трябва да направите е да застанете в правилната позиция и да оставите природата да си свърши работата.


 

СТАВА ЛИ ЗА МОЯТА ТОАЛЕТНА?

Да! Squatty Potty е подходящ за всяка стандартна тоалетна.

 

КОЛКО ЧЕСТО МОГА ДА ИЗПОЛЗВАМ МОЕТО SQUATTY POTTY?

Squatty Potty трябва да се използва всеки път когато ходите до тоалетна; дори когато ходите по малка нужда (не забравяйте ползите за тазовото дъно!)

 

КАКВО ДА ОЧАКВАМ?

Като всяко ново нещо, използването на Squatty Potty може да Ви се стори странно и малко неестествено отначало, но бързо ще се адаптирате към него и скоро дори ще се чувствате неестествено без него. Въпреки, че при повечето хора резултатите са незабавни, може все пак да отнеме до седмица да се отпуснете и приспособите към новата позиция.  

 

ЛЕСНО ЛИ СЕ ПОЧИСТВА?

Абсолютно, просто почиствайте и дезинфекцирайте Squatty Potty с помощта на любимия Ви почистващ препарат.

 


 

МОГА ЛИ ДА ВЪРНА СВОЕТО SQUATTY POTTY?

ДА! Ние гарантираме, че Squatty Potty работи! Въпреки това, ако не сте напълно доволни от Вашето тоалетно столче, може да върнете продукта в срок от 14 дни. Моля, свържете се с нас на телефон: +359 889 618 884 или ни пишете на нашият имейл: office@squatty-potty.bg, за да Ви обясним как и къде да върнете Вашето столче, и да получите парите си обратно.
Подреди по