Няколко лесни /безплатни/ трика, с които да изглеждате по-млади!

Няколко лесни /безплатни/ трика, с които да изглеждате по-млади!

20 февруари 2019

Няколко лесни /безплатни/ трика, с които да изглеждате по-млади!

 

След една определена възраст на всички ни се иска да изглеждаме по-млади. А и в днешно време стереотипа да си млад и красив ни се натрапва отвсякъде. „Инструментите“ на вечната младост - козметика за бръчки, пластични операции и различни процедури агресивно се рекламират, обещавайки мигновено подмладяване. От друга страна перфектните снимки в социалните мрежи ни карат да се замислим – само по нас ли времето оставя своите следи?

Тук ще Ви успокоя, нито кремовете действително работят, нито пластичните интервенции са толкова успешни, а снимките по социалните мрежи почти винаги са обработени.

 Затова ще Ви предложа няколко напълно естествени и доказано ефективни начина да изглеждате по-млади, отколкото сте. 

 

1.Остарявайте с вкус

 

Ако късата пола и силният грим са били Ваш верен съюзник на 20, сега забравете за тях. Това само може да ви накара да изглеждате по-възрастни, а и комични. Ако искате да изглеждате по-млади, понякога тайната е да изглеждате на Вашата възраст. Приемете човека който сте, заедно с възрастта и всички недостатъци. Непримиримостта с годините няма да Ви донесе нищо добро.

 

2.Добавете подправки в менюто си

 

Подправките съдържат различни витамини и полезни вещества, а както знаем пикантните такива ускоряват и метаболизма. Те са и естествен детоксикатор. Така че смело експериментирайте с различни подправки и си изберете такива, които Ви харесват.

 

3.Приeмайте живота такъв, какъвто е

 

Опитайте се да се тревожите по-малко от неприятните обстоятелства, които понякога настъпват. Приемайки ги по-лесно, можете да ограничите появата на бръчки. Смейте се повече и по-често, това със сигурност ще подейства на лицето Ви благотворно.

 

 4.Пейте!

 

Може да нямате ангелски глас, но ефектите от пеенето, които учени са открили, са прекалено добри, за да се въздържате. Все още не е установено защо пеенето ни поддържа по-млади, но дали причината е по-доброто дишане или просто социалното взаимодействие в групата, но изследователите са доказали, че хористите изглеждат по-млади.  

На първо време може да започнете със соло под душа J

 

5.Прекарвайте качествено време с кучето си

 

Кучетата ни дават безусловна любов и трудно можем да не ги обичаме. Прекарването на време с едно същество, което ви обожава и иска да се забавлява с вас подобрява емоционалния Ви поглед към човека. Изследванията също показват, че обикновено действие като да разходите кучето подобрява физическата ни форма, прави ни по-общителни и ни кара да се чувстваме по-добре. Всички тези фактори карат човек да изглежда по-млад. 

 

6.Спете, хора!

 

Приказките, че „от сън спомени няма“ и „само в гробищата почиват“ са измислени от хора, които очевидно не са запознати с това как функционира тялото  и умът ни. Сънят е изключително важен, за да се чувстваме добре и физически и психически – на всяка една възраст, но особено ако искате да изглеждате по-млади. Опитайте да си осигурявате необходимите осем часа винаги, когато можете.

 

7.Вярвайте

 

Множество изследвания показват, че вярата, молитвата, медитацията и участието в религиозни служби увеличава дълголетието. Огорчението, омразата и липсата на прошка от друга страна само ни тровят, а това неминуемо ни състарява. Вярата освобождава стреса и лошите чувства, а без тях ще се подмладяваме ежедневно.

 

И не на последно място по важност, очиствайте тялото си. Продуктът ни тоалетно столче Squatty Potty допринася за това.

 

Какво стои зад „модерната“ дума ДЕТОКС? Детоксикация/детокс е медицинска процедура за премахване на токсични субстанции от организма, функция,която обикновено се изпълнява от черния дроб и бъбреците. Това, което в алтернативната медицина и хомеопатията е познато като детокс, няма ясна дефиниция в науката.

прочети още

Мечтаете за идеална фигура, но каквото и да правите усилията ви се провалят всеки път?Ако стрелката на кантара не помръдва, има голяма вероятност да допускате една от следните грешки:

прочети още

Всички знаем какво означава запек или по-научното му название констипация, затова в днешната статия няма да се спираме по същество на това неприятно състояние. Някои от нас са с хроничен такъв проблем, а други са в това състояние само понякога. В днешно време заради пониженото качество на живот все повече хора развиват сериозни болестни състояния, подценявайки „притежанието“ на запек и не лекуването му.

прочети още

• Squatty Potty е одобрено и пропоръчано от известни личности като Jimmy Kimmel и има повече от 4000 Amazon ревюта. • Проучването разкрива, че тоалетното столче Squatty Potty Ви помага да ходите по бързо и лесно до тоалетна. • Лекарите казват, че помага при запек.

прочети още

Изследване как клякането елиминира запека

прочети още

Превенция и лечение на хемороидите

прочети още

Проблеми с тазовото дъно

прочети още

Научете се как да ходите до тоалетната като професионалисти

прочети още

5 Проблема, свързани със седенето на тоалетната

прочети още

Превенция и лечение на запека

прочети още